Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Mlékárenské minimum

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F24%3AN0000009" target="_blank" >RIV/26722861:_____/24:N0000009 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Mlékárenské minimum

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Workshop se věnoval získávání, složení a kvalitě mléka, základům mikrobiologie a mikroorganismům využívaným v potravinářství. Byly představeny mlékárenské technologie – výroba konzumního mléka a smetany, kysaných výrobků, másla, tvarohu a sýrů. Probrány byly zásady pro výrobu kvalitních a zdravotně nezávadných výrobků, tj. správná výrobní a hygienická praxe (SVP a SHP).

  • Název v anglickém jazyce

    The Dairy minimum

  • Popis výsledku anglicky

    The workshop focused on the milk production, composition and quality of milk, the basics of microbiology and microorganisms used in the food industry. Dairy technologies were introduced - production of drinking milk and cream, fermented products, butter, quark and cheese. The principles to produce high-quality and healthy products were discussed, i.e. good manufacturing and hygiene practices (GMP and GHP).

Klasifikace

  • Druh

    W - Uspořádání workshopu

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2024

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Místo konání akce

    Praha, VUM

  • Stát konání akce

    CZ - Česká republika

  • Datum zahájení akce

  • Datum ukončení akce

  • Celkový počet účastníků

    13

  • Počet zahraničních účastníků

  • Typ akce podle státní přísl. účastníků

    CST - Celostátní akce