Mlékárenské minimum
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F24%3AN0000009" target="_blank" >RIV/26722861:_____/24:N0000009 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Mlékárenské minimum
Popis výsledku v původním jazyce
Workshop se věnoval získávání, složení a kvalitě mléka, základům mikrobiologie a mikroorganismům využívaným v potravinářství. Byly představeny mlékárenské technologie – výroba konzumního mléka a smetany, kysaných výrobků, másla, tvarohu a sýrů. Probrány byly zásady pro výrobu kvalitních a zdravotně nezávadných výrobků, tj. správná výrobní a hygienická praxe (SVP a SHP).
Název v anglickém jazyce
The Dairy minimum
Popis výsledku anglicky
The workshop focused on the milk production, composition and quality of milk, the basics of microbiology and microorganisms used in the food industry. Dairy technologies were introduced - production of drinking milk and cream, fermented products, butter, quark and cheese. The principles to produce high-quality and healthy products were discussed, i.e. good manufacturing and hygiene practices (GMP and GHP).
Klasifikace
Druh
W - Uspořádání workshopu
CEP obor
—
OECD FORD obor
40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2024
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Praha, VUM
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
13
Počet zahraničních účastníků
—
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce