Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Mléko, všestranně významná potravina. Fyziologie vzniku, péče o produkci a hodnota pro člověka

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26788462%3A_____%2F04%3A00011196" target="_blank" >RIV/26788462:_____/04:00011196 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Mléko, všestranně významná potravina. Fyziologie vzniku, péče o produkci a hodnota pro člověka

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Článek je zaměřen na objasnění současných problémů chovu skotu a zejména mlékařství odborné lékařské veřejnosti. Hlavní témata včetně uvedení vlastních výsledků a názorů jsou: stav chovu skotu; vlivy chovu dojnic na složení a vlastnosti mléka jako hygienu ve smyslu výskytu inhibičních látek a mikroorganismů, na nutriční složky mléka a technologické vlastnosti; zdravotní stav dojnic z pohledu výskytu produkčních poruch; nutriční a dietetické vlastnosti mléka; některé otázky metabolismu dojnic.

  • Název v anglickém jazyce

    Milk, versatile important foodstuff. Physiology of rise, taking care of production and value for human

  • Popis výsledku anglicky

    The article is aimed at explanation of today problems of the cattle keeping, in particular dairying for professional medicine public. The main themes including mention of own results and opinions are: cattle keeping state; the impacts of the dairy cow keeping on milk composition and properties such as hygiene in terms of residual inhibitory substances and microorganisms occurrence, on milk nutritional compounds and technological properties; dairy cow health state in terms of productive disorder occurrence; nutritional and dietetical milk properties; some questions of dairy cow metabolism.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2004

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Osteologický buletin

  • ISSN

    1211-3778

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    neuveden

  • Číslo periodika v rámci svazku

    4

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    30

  • Strana od-do

    3-15

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus