Breeding Values of Fat and Protein Content in Inbred and Outbred Cows
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26788462%3A_____%2F09%3A%230000225" target="_blank" >RIV/26788462:_____/09:#0000225 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/49608851:_____/09:#0000302
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Breeding Values of Fat and Protein Content in Inbred and Outbred Cows
Popis výsledku v původním jazyce
In this study we have shown a decrease in breeding values of kg of fat and kg of protein in inbred cows compared to their noninbred coevals. When the coefficient Fx was high (4.0?12.5), the decrease was significant or highly significant.
Název v anglickém jazyce
Breeding Values of Fat and Protein Content in Inbred and Outbred Cows
Popis výsledku anglicky
In this study we have shown a decrease in breeding values of kg of fat and kg of protein in inbred cows compared to their noninbred coevals. When the coefficient Fx was high (4.0?12.5), the decrease was significant or highly significant.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GI - Šlechtění a plemenářství hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů