Evaluation of nutritional quality, mycotoxins content and ensiling process of Bt maize after artifical inoculation with selected Fusarium strains
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26788462%3A_____%2F09%3A%230000261" target="_blank" >RIV/26788462:_____/09:#0000261 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Evaluation of nutritional quality, mycotoxins content and ensiling process of Bt maize after artifical inoculation with selected Fusarium strains
Popis výsledku v původním jazyce
The objective of the study was to evaluate the effect of artifical inoculation of Bt maize with selected Fusarium strains on nutritive value, mycotoxins content and ensiling process.
Název v anglickém jazyce
Evaluation of nutritional quality, mycotoxins content and ensiling process of Bt maize after artifical inoculation with selected Fusarium strains
Popis výsledku anglicky
The objective of the study was to evaluate the effect of artifical inoculation of Bt maize with selected Fusarium strains on nutritive value, mycotoxins content and ensiling process.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Výzkum v chovu skotu
ISSN
0139-7265
e-ISSN
—
Svazek periodika
51
Číslo periodika v rámci svazku
4
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—