Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Konference The Future of Food 2022

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26788462%3A_____%2F22%3AN0000079" target="_blank" >RIV/26788462:_____/22:N0000079 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://www.vuchs.cz/soubory/bulletin/2022/3/bull_3_2022_77-80_zabrodska.pdf" target="_blank" >http://www.vuchs.cz/soubory/bulletin/2022/3/bull_3_2022_77-80_zabrodska.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Konference The Future of Food 2022

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Konference The Future of Food 2022 se konala 16. června v konferenčním centru SQUARE v Bruselu. Tato konference je každoroční stěžejní akcí EIT Food, je to fórum na vysoké úrovni, které poskytuje platformu pro všechny zúčastněné strany potravinářského systému, pro diskusi o budoucích trendech a prioritách evropských potravinových inovací v širším kontextu cílů udržitelného rozvoje OSN, o strategii „Farm to Fork“ a pro debatování o nejnaléhavějších výzvách v zemědělsko-potravinářském sektoru EU a spoluvytváření inovativních řešení.

  • Název v anglickém jazyce

    The Future of Food 2022 conference

  • Popis výsledku anglicky

    The Future of Food 2022 conference took place June 16 at the SQUARE conference center in Brussels. This conference is the annual flagship event of EIT Food, it is a high-level forum that provides a platform for all food system stakeholders to discuss future trends and priorities of European food innovation in the wider context of the UN Sustainable Development Goals, the Farm to Fork strategy ' and for debating the most pressing challenges in the EU agri-food sector and co-creating innovative solutions.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/LTI20007" target="_blank" >LTI20007: Udržení kontinuity a kvality projektových služeb VO agrárního sektoru v mezinárodním výzkumu</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2022

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů