Workshopy o plísních a krmivech pořádané pro studenty Středního odborného učiliště v Horních Heřmanicích Střední školy gastronomie, farmářství a služeb Jeseník na odloučeném pracovišti v Horních Heřmanicích
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26788462%3A_____%2F22%3AN0000092" target="_blank" >RIV/26788462:_____/22:N0000092 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://www.vuchs.cz/soubory/bulletin/2022/1/bull_1_2022_33-34_veprkova.pdf" target="_blank" >http://www.vuchs.cz/soubory/bulletin/2022/1/bull_1_2022_33-34_veprkova.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Workshopy o plísních a krmivech pořádané pro studenty Středního odborného učiliště v Horních Heřmanicích Střední školy gastronomie, farmářství a služeb Jeseník na odloučeném pracovišti v Horních Heřmanicích
Popis výsledku v původním jazyce
Článek pojednává o workshopu konaném pro žáky Středního odborného učiliště v Horních Heřmanovicích a Střední školy gastronomie, farmářství a služeb Jeseník na témata Plísně v krmivech a potravinách a Kvalita krmiv.
Název v anglickém jazyce
Workshops on fungi and feed held for students of the Secondary Vocational School in Horní Heřmanice of the Secondary School of Gastronomy, Farming and Services in Jeseník at a separate workplace in Horní Heřmanice
Popis výsledku anglicky
The article discusses a workshop held for students of the Secondary Vocational School in Horní Heřmanovice and the Secondary School of Gastronomy, Farming and Services in Jeseník on the topics of Mold in feed and food and Feed quality.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
40101 - Agriculture
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2022
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů