Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Analýza nabídky stravovacích a restauračních zařízení ve městě Znojmě ve vztahu k rozvoji cestovního ruchu

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26968631%3A_____%2F12%3A%230000024" target="_blank" >RIV/26968631:_____/12:#0000024 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Analýza nabídky stravovacích a restauračních zařízení ve městě Znojmě ve vztahu k rozvoji cestovního ruchu

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Předkládaný příspěvek se zabývá analýzou restauračních a stravovacích zařízení ve městě Znojmě. Protože nabídka stravovacích služeb tvoří jednu z velice důležitých součástí cestovního ruchu, účelem této analýzy je shrnutí některých aspektů ovlivňujícíchkonkurenceschopnost těchto zařízení ve vztahu k možnému rozvoji cestovního ruchu ve městě. Analýza byla provedena ve spolupráci se zastupitelstvem města Znojma a její výsledky budou využity při vytváření koncepce zkvalitňování služeb cestovního ruchu.

  • Název v anglickém jazyce

    Analysis of catering and restaurant facilities in Znojmo in relation to the development of tourism

  • Popis výsledku anglicky

    Submitted paper deals with the analysis of restaurant and catering facilities in Znojmo. As the offer of catering facilities is one of the very important parts of tourism, the aim of the analysis is to assume some aspects which influence competitivenessof these facilities in relation to the development of tourism in the town. Analysis was based on the cooperation with the Znojmo town council and its results will be used in creating the concept of improvement of tourism services.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    AE - Řízení, správa a administrativa

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2012

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Nové trendy 2012

  • ISBN

    978-80-87314-29-6

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    9

  • Strana od-do

    279-287

  • Název nakladatele

    SOUKROMÁ VYSOKÁ ŠKOLA EKONOMICKÁ ZNOJMO s.r.o., 2012

  • Místo vydání

    Znojmo

  • Místo konání akce

    Znojmo

  • Datum konání akce

    1. 1. 2012

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku