Nasazení nových IT/Digitálních nástrojů a technologií do kuchyňských procesů v oblasti moderní gastronomie
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F28627369%3A_____%2F22%3AN0000001" target="_blank" >RIV/28627369:_____/22:N0000001 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Nasazení nových IT/Digitálních nástrojů a technologií do kuchyňských procesů v oblasti moderní gastronomie
Popis výsledku v původním jazyce
V rámci této etapy byla provedena analýza a detailní zadání specifikace pro tvorbu informačního systému. Tyto analýzy a specifikace se tvořily dle aktuálního stavu a výstupů Etapy 1. Vznikly zde primárně designy obrazovek, “wire-frames”, dále byl nadefinovaný a připravený datový model, vybraná a instalovaná hardwarová infrastruktura. Detailní výstupy z této etapy jsou popsány v podpůrném dokumentu „Analýza klíčových procesů a popis současného stavu pro účely Inovace v oblasti zavádění nástrojů digitalizace a automatizace cloudové kuchyně MyFoodPlace“ a vybrané kapitoli „Návrh a popis implementovaných systémů cloudové kuchyně MyFoodPlace“ a dalších podpůrných příloh tohoto dokumentu.
Název v anglickém jazyce
Deployment of new IT/digital tools and technologies into kitchen processes in the field of modern gastronomy.
Popis výsledku anglicky
As part of this stage, an analysis and detailed specification were carried out for the development of an information system. These analyses and specifications were created based on the current state and outputs of Stage 1. The primary outputs included screen designs, wireframes, a defined and prepared data model, and the selection and installation of hardware infrastructure. The detailed outputs of this stage are described in the supporting document "Analysis of Key Processes and Description of the Current State for the Purposes of Innovation in the Implementation of Digitalization and Automation Tools for MyFoodPlace Cloud Kitchen" and the selected chapter "Design and Description of Implemented Systems for MyFoodPlace Cloud Kitchen," along with other supporting attachments in this document.
Klasifikace
Druh
X - Nezařazeno
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/FX03030179" target="_blank" >FX03030179: Digitalní inovace procesů cloudové kuchyně</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2022
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů