Databáze složení syrovátek
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F28676092%3A_____%2F12%3A%230000070" target="_blank" >RIV/28676092:_____/12:#0000070 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://www.membrain.cz/" target="_blank" >http://www.membrain.cz/</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Databáze složení syrovátek
Popis výsledku v původním jazyce
Whey database consists of analysis of more than 240 whey samples. Samples are divided into categories by whey type (sweet, acid, salty, casein) and by pretreatment type (natural, concentrated by evaporation, reverse osmosis or nanofiltration).
Název v anglickém jazyce
Whey composition database
Popis výsledku anglicky
Databáze obsahuje složení syrovátek rozdělených do kategorií dle zdroje (sladká, kyselá, slaná, kaseionová, ostatní) i dle typu předúpravy (naturální, zahuštěná odpařením, zahuštěná reverzní osmózou, zahuštěná nanofiltrací). Údaje v databází pocházejí z literární rešerše i z vlastních analýz. Databáze obsahuje přes 240 záznamů
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
JP - Průmyslové procesy a zpracování
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/FR-TI1%2F470" target="_blank" >FR-TI1/470: *Progresivní technologie zpracování slané syrovátky z výroby sýrů</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2012
Kód důvěrnosti údajů
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.