Modification of the organoleptic properties of beverages
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F28676092%3A_____%2F14%3A%230000298" target="_blank" >RIV/28676092:_____/14:#0000298 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Modification of the organoleptic properties of beverages
Popis výsledku v původním jazyce
Lecture deals with results of project solution of modification of the organoleptic properties of beverages
Název v anglickém jazyce
Modification of the organoleptic properties of beverages
Popis výsledku anglicky
Lecture deals with results of project solution of modification of the organoleptic properties of beverages
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
JP - Průmyslové procesy a zpracování
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/ED2.1.00%2F03.0084" target="_blank" >ED2.1.00/03.0084: Membránové inovační centrum</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2014
Kód důvěrnosti údajů
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Book of abstracts: Membrane and Electromembrane Processes MELPRO 2014
ISBN
978-80-85009-78-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
14
Strana od-do
14
Název nakladatele
Ústav makromolekulární chemie AV ČR, v.v.i.
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Praha
Datum konání akce
18. 5. 2014
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—