Charakteristické veličiny broušení a možnost jejich monitorování na ÚTŘV.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F44555601%3A13620%2F05%3A00003065" target="_blank" >RIV/44555601:13620/05:00003065 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Charakteristické veličiny broušení a možnost jejich monitorování na ÚTŘV.
Popis výsledku v původním jazyce
Příspěvek se zabývá rozdělením, specifikací a analýzou charakteristických veličin procesu broušení, způsoby jejich získávání a možnostmi jejich monitorování. Monitorování uvedených veličin je důležité pro řízení procesu, pro dosažení požadované kvality aopakovatelnosti cyklu.
Název v anglickém jazyce
Characteristic quantities of grinding and possibility of their monitoring at institute.
Popis výsledku anglicky
Article deals with dividing, classification and analysis of characterise quantities of the grinding, ways for their acquisition and the monitoring possibilities. Monitoring of above quantities is important for the process control, desired quality gettingand cycle repeatability.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
JR - Ostatní strojírenství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/GA101%2F02%2F0202" target="_blank" >GA101/02/0202: Terminologie obrábění a montáže</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Bulletin vědeckých, výzkumných a pedagogických prací
ISBN
80-7044-657-9
Počet stran výsledku
16
Strana od-do
70-85
Počet stran knihy
—
Název nakladatele
Ústav techniky a řízení výroby UJEP
Místo vydání
Ústí nad Labem
Kód UT WoS kapitoly
—