Specifika zdravého českého malého a středního podnikání, II. díl
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F46747885%3A24310%2F06%3A%401313005" target="_blank" >RIV/46747885:24310/06:@1313005 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Specifika zdravého českého malého a středního podnikání, II. díl
Popis výsledku v původním jazyce
Druhý díl monografie je zaměřen na faktory ovlivňující konkurenceschopnost malých a středních podniků v České republice a na problematiku inovací v malém a středním podnikání.
Název v anglickém jazyce
Specifics of Czech healthy small and medium entrepreneurship, 2nd part
Popis výsledku anglicky
The competitiveness of firms is not dependent on the size of a company but it is dependent on the company strategy, the business branch, the localization of headquaters within the regional organization, and on the possibility of participation in businessalliances and cluster initiatives. The important factor is also a personality of the entrepreneur and methods of a company management. Further the success of the entrepreneurship is influenced by external milieu.
Klasifikace
Druh
B - Odborná kniha
CEP obor
AH - Ekonomie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/GA402%2F04%2F2009" target="_blank" >GA402/04/2009: Specifikace zdravého malého a středního podnikání a jeho příspěvek ke zvyšování evropské konkurenceschopnosti</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
80-7372-136-8
Počet stran knihy
146
Název nakladatele
Technická univerzita v Liberci
Místo vydání
Liberec
Kód UT WoS knihy
—