Studium a tvorba nových genotypů 2-řadého ozimého sladovnického ječmene pro potřeby sladovnického průmyslu klasickými a biotechnologickými metodami
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F46904841%3A_____%2F04%3A995668" target="_blank" >RIV/46904841:_____/04:995668 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/26173174:_____/04:995669 RIV/61389030:_____/04:995670 RIV/60193697:_____/04:995667
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Comparison of Malting Quality Parameters of Spring and Winter Barley Genotypes.
Popis výsledku v původním jazyce
Comparison of Malting Quality Parameters of Spring and Winter Barley Genotypes.
Název v anglickém jazyce
Comparison of Malting Quality Parameters of Spring and Winter Barley Genotypes.
Popis výsledku anglicky
Comparison of Malting Quality Parameters of Spring and Winter Barley Genotypes.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GE - Šlechtění rostlin
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QE1093" target="_blank" >QE1093: Studium a tvorba nových genotypů 2-řadého ozimého sladovnického ječmene pro potřeby sladovnického průmyslu klasickými a biotechnologickými metodami</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Book of Abstracts, 9th IBGS, 20-26.June 2004, Brno, Czech Journal of Genetics and Plant Breeding
ISBN
80-902545-9-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
10
Strana od-do
20-30
Název nakladatele
Kromeriz
Místo vydání
Kromeriz
Místo konání akce
Kromeriz
Datum konání akce
1. 1. 2004
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—