Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vliv odrůd a způsobů pěstování na výskyt a obsah mykotoxinů u jarního ječmene

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F46904841%3A_____%2F06%3A%230000173" target="_blank" >RIV/46904841:_____/06:#0000173 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Vliv odrůd a způsobů pěstování na výskyt a obsah mykotoxinů u jarního ječmene

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Jsou diskutovány výsledky získané vyhodnocením vlivu pěstebních lokalit a genotypu ječmene jarního (vybrané sladovnické pluchaté odrůdy i bezpluché odrůdy a nové materiály) na výskyt hub rodu Fusarium, spektrum a obsah jejich nežádoucích produktů ? mykotoxinů.

  • Název v anglickém jazyce

    Effects of cultivars and cropping practices on Fusarium occurrence and mycotoxin concentration in spring barley

  • Popis výsledku anglicky

    Results obtained from the evaluation of effects of growing locations and spring barley genotype (selected malting hulled cultivars as well as hulless cultivars and new materials) on the occurrence of fungi of the genus Fusarium, spectrum and content of their undesirable products ? mycotoxins, are discussed.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GC - Pěstování rostlin, osevní postupy

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/1M0570" target="_blank" >1M0570: Výzkumné centrum pro studium obsahových látek ječmene a chmele</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2006

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    XXXVII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin. Sborník příspěvků

  • ISBN

    1802-1433

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

    243-245

  • Název nakladatele

    Výzkumný ústav potravinářský

  • Místo vydání

    Praha

  • Místo konání akce

    Skalský Dvůr

  • Datum konání akce

    29. 5. 2006

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    CST - Celostátní akce

  • Kód UT WoS článku