Slezské kulinární reminiscence
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F47813059%3A19240%2F20%3AN0000023" target="_blank" >RIV/47813059:19240/20:N0000023 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Slezské kulinární reminiscence
Popis výsledku v původním jazyce
Workshop se věnoval prezentaci vybraných prvků kulinárnícho dědictví Slezska na příkladu regionů Těšínsko, Opavsko, Horní Slezsko, Dolní Slezsko. Zabýval se historickými aspekty, uplatněním v gastronomii a turismu.
Název v anglickém jazyce
Silesian culinary reminiscences
Popis výsledku anglicky
The workshop was devoted to the presentation of selected elements of the culinary heritage of Silesia on the example of Těšín, Opava, Upper Silesia and Lower Silesia regions. It dealt with historical aspects and application in gastronomy and tourism.
Klasifikace
Druh
W - Uspořádání workshopu
CEP obor
—
OECD FORD obor
60101 - History (history of science and technology to be 6.3, history of specific sciences to be under the respective headings)
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/DG18P02OVV067" target="_blank" >DG18P02OVV067: Kulinární dědictví českých zemí: paměť, prezentace a edukace</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2020
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Opava
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
20
Počet zahraničních účastníků
—
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce