Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Kulinární dědictví Rakouského/Českého Slezska v české historiografii. Stav a perspektivy

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F47813059%3A19240%2F21%3AA0000803" target="_blank" >RIV/47813059:19240/21:A0000803 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Kulinární dědictví Rakouského/Českého Slezska v české historiografii. Stav a perspektivy

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Text představuje dosavadní výsledky výzkumu kulinární kultury Rakouského/Českého Slezska v 19. a 20. století, shrnuje aktuální výzkum tématu a jeho odborné publikace.

  • Název v anglickém jazyce

    The Culinary Heritage of Austrian/Czech Silesia in the Czech Historiography. The Present State and Perspectivestage

  • Popis výsledku anglicky

    The text presents the current results of the research of the culinary culture of Austrian/CzechSilesia in the 19th and 20th centuries, summarizes the current research of the topic and its publications.

Klasifikace

  • Druh

    C - Kapitola v odborné knize

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    60101 - History (history of science and technology to be 6.3, history of specific sciences to be under the respective headings)

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/DG18P02OVV067" target="_blank" >DG18P02OVV067: Kulinární dědictví českých zemí: paměť, prezentace a edukace</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2021

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název knihy nebo sborníku

    Dziedzictwo kulinarne Śląska w nowych kontekstach interpretacyjnych

  • ISBN

    9788373959156

  • Počet stran výsledku

    15

  • Strana od-do

    27-41

  • Počet stran knihy

    310

  • Název nakladatele

    Universytet Opolski

  • Místo vydání

    Opole

  • Kód UT WoS kapitoly