Kulinární kultura českých zemí. Výběrová bibliografie
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F47813059%3A19240%2F22%3AA0000986" target="_blank" >RIV/47813059:19240/22:A0000986 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://0067_2022-2vyb_bibl_kk_cz.pdf" target="_blank" >http://0067_2022-2vyb_bibl_kk_cz.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Kulinární kultura českých zemí. Výběrová bibliografie
Popis výsledku v původním jazyce
Bibliografie poskytuje co nejdetailnější přehled populárně naučných článků, odborných studií, regionálních kuchařek i odborných knih vztahujících se k lidovým jídlům v českých zemích - recepty, způsob přípravy, tradice s nimi spojované. Dělí se na dvě části. První je řazena tematicky, druhá abecedně.
Název v anglickém jazyce
Culinary culture of the Czech lands. Selection Bibliography
Popis výsledku anglicky
The bibliography provides the most detailed overview of popular articles, scholary studies, regional cookbooks as well as expert books related to folk food in the Czech lands - recipes, preparation methods, traditions associated with them. It is divided in two parts. The first is renked thematically, the second alphabetically.
Klasifikace
Druh
B - Odborná kniha
CEP obor
—
OECD FORD obor
60101 - History (history of science and technology to be 6.3, history of specific sciences to be under the respective headings)
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/DG18P02OVV067" target="_blank" >DG18P02OVV067: Kulinární dědictví českých zemí: paměť, prezentace a edukace</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2022
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
9788075105103
Počet stran knihy
621
Název nakladatele
Slezská univerzita v Opavě
Místo vydání
Opava
Kód UT WoS knihy
—