Středověká šlechtická kuchyně
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F47813059%3A19240%2F23%3AA0001300" target="_blank" >RIV/47813059:19240/23:A0001300 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Středověká šlechtická kuchyně
Popis výsledku v původním jazyce
Workshop určený studentům a odborné i laické veřejnosti byl věnován dějinám stravování a kulinární kultuře šlechtických vrstev ve středověku; teroretická část byla doplněna aplikací experimentální gastronomie.
Název v anglickém jazyce
Medieval aristocratic cuisine
Popis výsledku anglicky
The workshop for students and the professional and general public was dedicated to the history of food and culinary culture of the noble classes in the Middle Ages; the theoretical part was complemented by the application of experimental gastronomy.
Klasifikace
Druh
W - Uspořádání workshopu
CEP obor
—
OECD FORD obor
60101 - History (history of science and technology to be 6.3, history of specific sciences to be under the respective headings)
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2023
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Opava
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
11
Počet zahraničních účastníků
—
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce