Změny obsahu humusu a jeho kvality při různém zpracování půdy k cukrovce
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F48532452%3A_____%2F06%3AE0004445" target="_blank" >RIV/48532452:_____/06:E0004445 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Změny obsahu humusu a jeho kvality při různém zpracování půdy k cukrovce
Popis výsledku v původním jazyce
Ze sledování vyplývá, že obsah humusu na všech třech lokalitách je variabilní a rozdíly mezi zpracováním půdy jsou průkazné mezi hlubokým a mělkým podrýváním na černozemi (Velešovice) a mělkým podrýváním a orbou na hnědozemi (Bohuňovice).
Název v anglickém jazyce
The changes of humus content and his qualities with different soil tillage by sugar beet
Popis výsledku anglicky
Result from follows that the humus content on all three localities is variable and differences between soil tillage are statistically significant among deep and shallow subsoiling on chernozem (Velesovice) and shallow subsoiling and ploughing on brown soil (Bohunovice).
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
DF - Pedologie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/1G46038" target="_blank" >1G46038: TECHNIKA A TECHNOLOGICKÉ SYSTÉMY PĚSTOVÁNÍ CUKROVKY PRO TRVALE UDRŽITELNÉ ZEMĚDĚLSTVÍ</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Pedogeneze a kvalitativní změny půd v podmínkách přírodních a antropicky ovlivněných území
ISBN
80-244-1448-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
51
Název nakladatele
Univerzita Palackého v Olomouci
Místo vydání
Olomouc
Místo konání akce
Kouty nad Desnou
Datum konání akce
1. 1. 2006
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—