GOTTWALDOVÁ, P., PELIKÁN, J.: Vliv tepelné úpravy osiva na klíčivost a podíl tvrdých semen krmného slézu (Malva verticillata L.), 2006
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F48532452%3A_____%2F06%3AE0005274" target="_blank" >RIV/48532452:_____/06:E0005274 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60460709:_____/06:E0005274 RIV/61389030:_____/06:E0005274 RIV/60461373:_____/06:E0005274 RIV/60109807:_____/06:E0005274
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
GOTTWALDOVÁ, P., PELIKÁN, J.: Vliv tepelné úpravy osiva na klíčivost a podíl tvrdých semen krmného slézu (Malva verticillata L.), 2006
Popis výsledku v původním jazyce
Z výsledků vyplývá, že semena krmného slézu (Malva verticillata L.) nejlépe klíčila v teplotním rozmezí 60 až 70oC. K zahřívání osiva stačí dvě hodiny.
Název v anglickém jazyce
The influence of seeds heating on the germination and the proportion of Fodder Mallow (Malva verticillata L.) hard seeds
Popis výsledku anglicky
From the obtained results follow that seeds of Fodder Mallow (Malva verticillata L.)have the best germination after the influence of temperature 60 - 70 oC. Two hours are enough for the seeds heating.
Klasifikace
Druh
A - Audiovizuální tvorba
CEP obor
GC - Pěstování rostlin, osevní postupy
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QF3056" target="_blank" >QF3056: Vitalita osiva,kvalita sadby a jejich význam u tradičních a vybraných netradičních perspektivních plodin pro šlechtění, semenářství a pěstitele.</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
—
Místo vydání
—
Název nakladatele resp. objednatele
—
Verze
Neuveden
Identifikační číslo nosiče
—