6. RP EU a jeho 5. priorita - Kvalita a nezávadnost potravin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F48532487%3A_____%2F03%3A00006939" target="_blank" >RIV/48532487:_____/03:00006939 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
6. RP EU a jeho 5. priorita - Kvalita a nezávadnost potravin
Popis výsledku v původním jazyce
Náplní semináře bylo zdůraznit využití šance účasti ČR v RP EU a informace 5. prioritě - Kvalita a nezávadnost potravin.
Název v anglickém jazyce
FP6 and its priority - Food quality and safety
Popis výsledku anglicky
The content of the seminar was to highlight the participating possibility of Czech republic in FP EU and informations about the priority - Food quality and safety.
Klasifikace
Druh
W - Uspořádání workshopu
CEP obor
FQ - Veřejné zdravotnictví, sociální lékařství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/OK%20436" target="_blank" >OK 436: Oborová kontaktní organizace - zdravotnictví</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Praha - ČLS JEP
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
11
Počet zahraničních účastníků
0
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce