Hodnocení vlivu extrudovaných řepkových pokrutin a extrudované plnotučné soji jako krmných doplňků na nutriční a fyzikální vlastnosti mléka
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F49608851%3A_____%2F08%3A%230000213" target="_blank" >RIV/49608851:_____/08:#0000213 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Evaluation of extruded rapecake and extruded full-fat soya as dietary components on nutritional and physical properties of bovine milk
Popis výsledku v původním jazyce
The objective of this study was to evaluate the effect of feeding of extruded rapecake and extruded full-fat soya to dairy cows on nutritional and physical properties of milk
Název v anglickém jazyce
Evaluation of extruded rapecake and extruded full-fat soya as dietary components on nutritional and physical properties of bovine milk
Popis výsledku anglicky
The objective of this study was to evaluate the effect of feeding of extruded rapecake and extruded full-fat soya to dairy cows on nutritional and physical properties of milk
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/LA08040" target="_blank" >LA08040: Práce v British Society of Animal Science.</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Výrobní zemědelská praxe a potravinářské biotechnologické úpravy pro zvýraznění pozitivních zdravotních vlivů mléka a mléčných výrobků
ISBN
978-80-87144-03-9
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
—
Název nakladatele
Výzkumný ústav pro chov skotu, s.r.o.
Místo vydání
Rapotín
Místo konání akce
Rapotín
Datum konání akce
8. 10. 2008
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—