Závěrečná zpráva o výsledku : Vliv termostabilních lipolytických a proteolytických enzymů rodu Pseudomonas fluorescens na hlavní složky a technologické vlastnosti mléka.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F49608851%3A_____%2F99%3A3_2_633" target="_blank" >RIV/49608851:_____/99:3_2_633 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Závěrečná zpráva o výsledku : Vliv termostabilních lipolytických a proteolytických enzymů rodu Pseudomonas fluorescens na hlavní složky a technologické vlastnosti mléka.
Popis výsledku v původním jazyce
Sledován vliv termostabilních lytických enzymů na tukovou a bílkovinnou složku pasterovaného mléka při takovém počtu psychrotrofního bakterií. resp. Pseudomonas fluorescens, kdy mohou nastat technologické problémy při dalším zpracování. Informace pro mlékárenského technologa o možnosti výskytu rizika degradačních procesů potravinářské suroviny, mezisuroviny a výrobku. Predikční tabulka pro aproximační odhad rizika degradačních změn. Rizika obsahu volných mastných kyselin v důsledku lipolýzy při běžné nebo rizikové kontaminaci mléka.
Název v anglickém jazyce
Final report on result: Effect of termostabile lipolytic and proteolytic enzymes of species Pseudomonas fluorescens in the main components and technological characteristics of milk
Popis výsledku anglicky
Final report on result: Effect of termostabile lipolytic and proteolytic enzymes of species Pseudomonas fluorescens in the main components and technological characteristics of milk
Klasifikace
Druh
V<sub>x</sub> - Nezařazeno - Výzkumná zpráva obsahující utajované informace (takový výsledek lze do RIV vložit pouze v případě, že zpráva obsahuje utajované informace a pole R12 = U), nebo souhrnná výzkumná zpráva
CEP obor
EE - Mikrobiologie, virologie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/EP7154" target="_blank" >EP7154: Výskyt psychrotrofních mikroorganismů v syrovém kravském mléce, vliv proteolytických a lipolytických enzymů na technologické vlastnosti mléka.</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
1999
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Počet stran výsledku
33
Místo vydání
Vikýřovice
Název nakladatele resp. objednatele
Ministerstvo zemědělství
Verze
—