Vliv termostabilních lipolytických a proteolytických enzymů rodu Pseudomonas fluorescens na hlavní složky a technologické vlastnosti mléka.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F49608851%3A_____%2F99%3A3_3_186" target="_blank" >RIV/49608851:_____/99:3_3_186 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vliv termostabilních lipolytických a proteolytických enzymů rodu Pseudomonas fluorescens na hlavní složky a technologické vlastnosti mléka.
Popis výsledku v původním jazyce
Sledován vliv termostabilních lytických enzymů na tukovou a bílkovinnou složku pasterovaného mléka při takovém počtu psychrotrofního bakterií. resp. Pseudomonas fluorescens, kdy mohou nastat technologické problémy při dalším zpracování. Informace pro mlékárenského technologa o možnosti výskytu rizika degradačních procesů potravinářské suroviny, mezisuroviny a výrobku. Predikční tabulka pro aproximační odhad rizika degradačních změn. Rizika obsahu volných mastných kyselin v důsledku lipolýzy při běžné nebo rizikové kontaminaci mléka.
Název v anglickém jazyce
Effect of termostabile lipolytic and proteolytic enzymes of spesies Pseudomonas fluorescens in main komponents and technological characteristics of milk
Popis výsledku anglicky
Effect of termostabile lipolytic and proteolytic enzymes of spesies Pseudomonas fluorescens in main komponents and technological characteristics of milk
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
EE - Mikrobiologie, virologie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/EP7154" target="_blank" >EP7154: Výskyt psychrotrofních mikroorganismů v syrovém kravském mléce, vliv proteolytických a lipolytických enzymů na technologické vlastnosti mléka.</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
1999
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Czech J. Food Sci.
ISSN
—
e-ISSN
—
Svazek periodika
2000
Číslo periodika v rámci svazku
33
Stát vydavatele periodika
GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—