Tradiční kuchyně Šumavy
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F49777513%3A23420%2F22%3A43967483" target="_blank" >RIV/49777513:23420/22:43967483 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Tradiční kuchyně Šumavy
Popis výsledku v původním jazyce
Film v rámci projektu Název projektu: Kulinární dědictví českých zemí: paměť, prezentace a edukace (KuliDěd)Číslo projektu: DG18P02OVV067Termín řešení: 1. 3. 2018 – 31. 12. 2022Poskytovatel/zadavatel: Ministerstvo kultury ČR, Program na podporu aplikovaného výzkumu a experimentálního vývoje národní a kulturní identity na léta 2016 až 2022 (NAKI II)Konsorcium řešitelů: Slezská univerzita v Opavě, Národní zemědělské muzeum, s. p. o., Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o., Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s.
Název v anglickém jazyce
Traditional Šumava cuisine
Popis výsledku anglicky
Film within the project Culinary heritage of the Czech lands: memory, presentation and education (KuliDěd)Project number: DG18P02OVV067Solution deadline: 1/3/2018 – 31/12/2022Provider/contractor: Ministry of Culture of the Czech Republic, Program to support applied research and experimental development of national and cultural identity for the years 2016 to 2022 (NAKI II)Consortium of researchers: University of Silesia in Opava, National Museum of Agriculture, s.p.o., Hotel University in Prague 8, spol. s.r.o., Brewery and Malt Research Institute, a.s.
Klasifikace
Druh
A - Audiovizuální tvorba
CEP obor
—
OECD FORD obor
60101 - History (history of science and technology to be 6.3, history of specific sciences to be under the respective headings)
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2022
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
—
Místo vydání
—
Název nakladatele resp. objednatele
—
Verze
—
Identifikační číslo nosiče
—