Chromatografické stanovení těkavých látek v syrovém mléce
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F00%3A00002659" target="_blank" >RIV/60076658:12220/00:00002659 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Chromatografické stanovení těkavých látek v syrovém mléce
Popis výsledku v původním jazyce
Při analýze 13 vzorků syrového mléka od různých dodavatelů byl zjištěn obsah nejméně 20 různých těkavých látek, jejichž koncentrace se pohybovaly v rozmezí setin až jednotek ppm.
Název v anglickém jazyce
Cromatografic assessment volatiles' materials' in raw milk.
Popis výsledku anglicky
During the analysis of 13 samples of raw milk from various suppliers the contents of at least 20 different volatile substances whose concentration moved from hundredths to units of ppm was determined.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník souhrnů sdělení "XXVII. semináře o jakosti potravin a potravinových surovin."
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
—
Název nakladatele
Brno
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—