The Comparison between Green and Ensiling of Maize Sorts - 3 Years Experiment
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F01%3A00002816" target="_blank" >RIV/60076658:12220/01:00002816 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
The Comparison between Green and Ensiling of Maize Sorts - 3 Years Experiment
Popis výsledku v původním jazyce
The differences between the fresh and ensilaged forage depend on FAO number, the date of harvesting and harvesting technology. Last two years increases the maize dry matter content over 40%, ensiled maize had lower pH, maybe influenced through second fermentation processes during conservation. Supported by CEZ J06/98: 122200002/05.
Název v anglickém jazyce
The Comparison between Green and Ensiling of Maize Sorts - 3 Years Experiment
Popis výsledku anglicky
The differences between the fresh and ensilaged forage depend on FAO number, the date of harvesting and harvesting technology. Last two years increases the maize dry matter content over 40%, ensiled maize had lower pH, maybe influenced through second fermentation processes during conservation. Supported by CEZ J06/98: 122200002/05.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2001
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Forage conservation : conference proceedings, 10th international symposium, 10.-12. September 2001, Brno, Czech Republic
ISBN
80-7157-528-3
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
92-93
Název nakladatele
Nutrivet Ltd.
Místo vydání
Pohořelice
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
10. 9. 2001
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—