Vliv kvality krmiv na produkci a zdravotní nezávadnost mléka a masa
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F04%3A00005243" target="_blank" >RIV/60076658:12220/04:00005243 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vliv kvality krmiv na produkci a zdravotní nezávadnost mléka a masa
Popis výsledku v původním jazyce
Kniha se věnuje možnostem a zásadám využití pícnin při krmení jednotlivých kategorií přežvýkavců, koní a také u zvěře. Popisuje zásady produkce, uskladnění a zkrmování sena a siláže, věnuje se běžným zdravotním potížím souvisejícím se zkrmováním píce.
Název v anglickém jazyce
The influence of forage quality on the production and health unfaultness of milk and meat
Popis výsledku anglicky
The book shows the possibilities and principles of fodder feeding in partial classes of ruminants, horses and also game. Authors describe the principles of productionm storage and feeding of hay and silage, deals with common disorders hanging together with this type of feeding
Klasifikace
Druh
B - Odborná kniha
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
80-7090-744-1
Počet stran knihy
167
Název nakladatele
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Místo vydání
České Budějovice
Kód UT WoS knihy
—