Porovnání pohanky seté a pohanky tatarky jako zdroje rutinu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F06%3A00007248" target="_blank" >RIV/60076658:12220/06:00007248 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
The comparison of common and tatary buckwheat like a source of rutin
Popis výsledku v původním jazyce
One variety of common buckwheat (Fagopyrum esculentum Moench) and one variety of tartary buckwheat (Fagopyrum tataricum L.) were tested in field experiments in year 2002. The rutin content was determined by micellar electrokinetic capillary chromatography in different plant parts at full flowering stage.
Název v anglickém jazyce
The comparison of common and tatary buckwheat like a source of rutin
Popis výsledku anglicky
One variety of common buckwheat (Fagopyrum esculentum Moench) and one variety of tartary buckwheat (Fagopyrum tataricum L.) were tested in field experiments in year 2002. The rutin content was determined by micellar electrokinetic capillary chromatography in different plant parts at full flowering stage.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
1st International Croatian Symposium on Agriculture Faculty of Agriculture University of Strosmayer in Osiejek, Opatija
ISBN
953-6331-39-X
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
407
Název nakladatele
Agriculture Faculty of Agriculture University of Strosmayer
Místo vydání
Opatija
Místo konání akce
Opatija
Datum konání akce
10. 2. 2006
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—