Fortifikovaný výrobek se zvýšeným obsahem zdravotně prospěšných látek
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F18%3A43898124" target="_blank" >RIV/60076658:12220/18:43898124 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60076658:12520/18:43898124
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Fortifikovaný výrobek se zvýšeným obsahem zdravotně prospěšných látek
Popis výsledku v původním jazyce
Fortifikovaný výrobek se zvýšeným obsahem biologicky aktivních látek představuje funkční vzorek, který navazuje na užitný vzor č. CZ 32395. Jedná se o masný výrobek z rybího a vepřového masa, jehož zvýšený obsah biologicky aktivních látek je dán přídavkem 2 % hm. jemně mletých slupek cibule kuchyňské, žluté odrůdy.
Název v anglickém jazyce
Meat product with higher countent of biologically active compounds
Popis výsledku anglicky
Fish sausage with addition of finely ground onion skin presents meat product with higher countent of biologically active compounds.
Klasifikace
Druh
G<sub>funk</sub> - Funkční vzorek
CEP obor
—
OECD FORD obor
40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2018
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Interní identifikační kód produktu
Gfunk
Číselná identifikace
Gfunk bez čísla smlouvy
Technické parametry
Gfunk bez čísla smlouvy
Ekonomické parametry
Roční zvýšení objemu výroby a zisku.
Kategorie aplik. výsledku dle nákladů
—
IČO vlastníka výsledku
60076658
Název vlastníka
Jihočeská univerzita v Č. Budějovicích
Stát vlastníka
CZ - Česká republika
Druh možnosti využití
N - Využití výsledku jiným subjektem je možné bez nabytí licence (výsledek není licencován)
Požadavek na licenční poplatek
—
Adresa www stránky s výsledkem
—