Agrotourism as a factor for sustainable rural development
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12510%2F10%3A00012427" target="_blank" >RIV/60076658:12510/10:00012427 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Agrotourism as a factor for sustainable rural development
Popis výsledku v původním jazyce
The competitiveness of the agricultural sector in Europe is supported by the Common Agricultural Policy also in programming period 2007 ? 2013. The activities for raising the global competitive advantages of European farmers are mainly based on the EAFRDProgramme. The EAFRD implementation connected with the Rural Development Plan for period 2007 ? 2013 in the Czech Republic also contents the Diversification of agricultural activities in its Axis III. The main aim of the axis is an emphasis on increasing economic growth, creating new job opportunities and sustainable economic development in rural areas. The diversification means here the improvement of used technologies (but not the raising of production), the start of finalizing food on farms, the offer of local goods, or the providing of services such as agrotourism.
Název v anglickém jazyce
Agrotourism as a factor for sustainable rural development
Popis výsledku anglicky
The competitiveness of the agricultural sector in Europe is supported by the Common Agricultural Policy also in programming period 2007 ? 2013. The activities for raising the global competitive advantages of European farmers are mainly based on the EAFRDProgramme. The EAFRD implementation connected with the Rural Development Plan for period 2007 ? 2013 in the Czech Republic also contents the Diversification of agricultural activities in its Axis III. The main aim of the axis is an emphasis on increasing economic growth, creating new job opportunities and sustainable economic development in rural areas. The diversification means here the improvement of used technologies (but not the raising of production), the start of finalizing food on farms, the offer of local goods, or the providing of services such as agrotourism.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
AE - Řízení, správa a administrativa
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Udržitelný rozvoj cestovního ruchu (metody, postupy, přístupy, teoretické aspekty)
ISBN
978-80-245-1689-9
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
—
Název nakladatele
Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu Jindřichův Hradec
Místo vydání
Jindřichův Hradec
Místo konání akce
Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, VŠE
Datum konání akce
1. 1. 2010
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—