Readiness of Food Companies in the Czech Republic for the Implementation of Industry 4.0
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12510%2F21%3A43903701" target="_blank" >RIV/60076658:12510/21:43903701 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Readiness of Food Companies in the Czech Republic for the Implementation of Industry 4.0
Popis výsledku v původním jazyce
Industry 4.0 is as a revolutionary concept in manufacturing that combines physical and digital elements into intelligent automated systems. The concept requires the integration of business divisions, higher value-added chains, but this is conditional on the full digitization of business areas. Regarding the implementation of Industry 4.0, there is still a lack of clear understanding of the evaluation areas of implementation, therefore this paper summarizes selected research that is dedicated to the evaluation of the readiness of enterprises for the implementation of Industry 4.0 and presents its own research in this area. The paper provides an initial insight into the implementation issues in the case of food industry enterprises in the Czech Republic. It focuses on the analysis of the enterprises' own readiness and examines the dependence of readiness mainly on the size of enterprises.
Název v anglickém jazyce
Readiness of Food Companies in the Czech Republic for the Implementation of Industry 4.0
Popis výsledku anglicky
Industry 4.0 is as a revolutionary concept in manufacturing that combines physical and digital elements into intelligent automated systems. The concept requires the integration of business divisions, higher value-added chains, but this is conditional on the full digitization of business areas. Regarding the implementation of Industry 4.0, there is still a lack of clear understanding of the evaluation areas of implementation, therefore this paper summarizes selected research that is dedicated to the evaluation of the readiness of enterprises for the implementation of Industry 4.0 and presents its own research in this area. The paper provides an initial insight into the implementation issues in the case of food industry enterprises in the Czech Republic. It focuses on the analysis of the enterprises' own readiness and examines the dependence of readiness mainly on the size of enterprises.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
—
OECD FORD obor
50204 - Business and management
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2021
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
PROCEEDINGS OF EURASIAWEB INTERNATIONAL CONFERENCE Seville
ISBN
978-93-90150-32-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
1-7
Název nakladatele
Itresearch
Místo vydání
Sevilla
Místo konání akce
Seville
Datum konání akce
1. 12. 2021
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—