Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Readiness of Food Companies in the Czech Republic for the Implementation of Industry 4.0

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12510%2F21%3A43903701" target="_blank" >RIV/60076658:12510/21:43903701 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Readiness of Food Companies in the Czech Republic for the Implementation of Industry 4.0

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Industry 4.0 is as a revolutionary concept in manufacturing that combines physical and digital elements into intelligent automated systems. The concept requires the integration of business divisions, higher value-added chains, but this is conditional on the full digitization of business areas. Regarding the implementation of Industry 4.0, there is still a lack of clear understanding of the evaluation areas of implementation, therefore this paper summarizes selected research that is dedicated to the evaluation of the readiness of enterprises for the implementation of Industry 4.0 and presents its own research in this area. The paper provides an initial insight into the implementation issues in the case of food industry enterprises in the Czech Republic. It focuses on the analysis of the enterprises&apos; own readiness and examines the dependence of readiness mainly on the size of enterprises.

  • Název v anglickém jazyce

    Readiness of Food Companies in the Czech Republic for the Implementation of Industry 4.0

  • Popis výsledku anglicky

    Industry 4.0 is as a revolutionary concept in manufacturing that combines physical and digital elements into intelligent automated systems. The concept requires the integration of business divisions, higher value-added chains, but this is conditional on the full digitization of business areas. Regarding the implementation of Industry 4.0, there is still a lack of clear understanding of the evaluation areas of implementation, therefore this paper summarizes selected research that is dedicated to the evaluation of the readiness of enterprises for the implementation of Industry 4.0 and presents its own research in this area. The paper provides an initial insight into the implementation issues in the case of food industry enterprises in the Czech Republic. It focuses on the analysis of the enterprises&apos; own readiness and examines the dependence of readiness mainly on the size of enterprises.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    50204 - Business and management

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2021

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    PROCEEDINGS OF EURASIAWEB INTERNATIONAL CONFERENCE Seville

  • ISBN

    978-93-90150-32-8

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    7

  • Strana od-do

    1-7

  • Název nakladatele

    Itresearch

  • Místo vydání

    Sevilla

  • Místo konání akce

    Seville

  • Datum konání akce

    1. 12. 2021

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku