Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Testování produkční účinnosti krmiv pro keříčkovce červenolemého (Clarias gariepinus) včetně vyhodnocení kvality finálního produktu

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12520%2F16%3A43891940" target="_blank" >RIV/60076658:12520/16:43891940 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Testování produkční účinnosti krmiv pro keříčkovce červenolemého (Clarias gariepinus) včetně vyhodnocení kvality finálního produktu

  • Popis výsledku v původním jazyce

    K testování byla dodána 4 krmiva s označením COO, QB2-VAFO, QE-VAFO, ALL. Management krmení probíhal režimem ad libitum. Hodnoceny byly parametry průběhu kusové hmotnosti ryb (g), specifické rychlosti růstu, kumulativního přežití (%), krmného koeficientu a koeficientu kondice. Nejlepší rychlosti růstu bylo dosaženo u ryb krmených krmivem COO a QE-VAFO. Použité krmivo mělo vliv na profil mastných kyselin a obsah tuku. Žádný rozdíl nebyl shledán v senzorické analýze a textuře masa ryb krmených různými krmivy.

  • Název v anglickém jazyce

    Testing of the production efficiency of feeds for African catfish (Clarias gariepinus) including the quality of final product

  • Popis výsledku anglicky

    Four feeds labelled COO, QB2-VAFO, QE-VAFO, ALL were delivered for growth trial. Management of feeding was ad libitum. Parameters included course of individual body weight (g), specific growth rate, overall survival (%), feed conversion ratio and coefficient condition. Best growth rate was achieved in fish fed with feed COO and QE-VAFO. Feed used had an influence on the profile of fatty acids and fat content. No difference was found in sensory analysis and texture of meat fish fed by different feeds.

Klasifikace

  • Druh

    V<sub>souhrn</sub> - Souhrnná výzkumná zpráva

  • CEP obor

    GL - Rybářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2016

  • Kód důvěrnosti údajů

    C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Počet stran výsledku

    40

  • Místo vydání

  • Název nakladatele resp. objednatele

    VAFO PRAHA, s.r.o.

  • Verze