Formation of selected biogenic amines in carp meat
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A_____%2F02%3A00004170" target="_blank" >RIV/60076658:_____/02:00004170 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60076658:12220/02:00003788
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Formation of selected biogenic amines in carp meat
Popis výsledku v původním jazyce
Formation of selected biogenic amines in carp meat
Název v anglickém jazyce
Formation of selected biogenic amines in carp meat
Popis výsledku anglicky
Formation of selected biogenic amines in carp meat
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
CB - Analytická chemie, separace
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Journal of Agricurtural and Food Chemistry
ISSN
0021-8561
e-ISSN
—
Svazek periodika
2002
Číslo periodika v rámci svazku
82
Stát vydavatele periodika
US - Spojené státy americké
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
1088-1093
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—