Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Microalgal bioactive compounds including protein, peptides, and pigments: applications, opportunities, and challenges during biorefinery processes

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60077344%3A_____%2F19%3A00518328" target="_blank" >RIV/60077344:_____/19:00518328 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Microalgal bioactive compounds including protein, peptides, and pigments: applications, opportunities, and challenges during biorefinery processes

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Microalgae accumulate a variety of compounds that form the basis for potential marketable products as whole cell biomass or as fractions after an extraction process. A cascading biorefinery approach aims at recovering and separating multiple algae compounds to valorise the complete biomass and to improve the economics of the value chain. This chapter discusses the extraction, characterisation, and current and potential applications, markets, and legislation surrounding the use of microalgal proteins as food, feed, and functional food products and ingredients.

  • Název v anglickém jazyce

    Microalgal bioactive compounds including protein, peptides, and pigments: applications, opportunities, and challenges during biorefinery processes

  • Popis výsledku anglicky

    Microalgae accumulate a variety of compounds that form the basis for potential marketable products as whole cell biomass or as fractions after an extraction process. A cascading biorefinery approach aims at recovering and separating multiple algae compounds to valorise the complete biomass and to improve the economics of the value chain. This chapter discusses the extraction, characterisation, and current and potential applications, markets, and legislation surrounding the use of microalgal proteins as food, feed, and functional food products and ingredients.

Klasifikace

  • Druh

    C - Kapitola v odborné knize

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    10617 - Marine biology, freshwater biology, limnology

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2019

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název knihy nebo sborníku

    Novel Proteins for Food, Pharmaceuticals, and Agriculture: Sources, Applications, and Advances

  • ISBN

    978-1-119-38530-1

  • Počet stran výsledku

    17

  • Strana od-do

    239-255

  • Počet stran knihy

    352

  • Název nakladatele

    John Wiley & Sons

  • Místo vydání

    Hoboken

  • Kód UT WoS kapitoly