Zpráva shrnující analytické metody
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60108975%3A_____%2F17%3AN0000010" target="_blank" >RIV/60108975:_____/17:N0000010 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Zpráva shrnující analytické metody
Popis výsledku v původním jazyce
Zpráva shrnující analytické metody pro stanovení aktivity enzymů - metodou HUT (Hemoglobin units on the tyrosine basis)
Název v anglickém jazyce
Report summarizing analytical methods
Popis výsledku anglicky
Report summarizing analytical methods for determining the activity of enzymes - HUT method (Hemoglobin units on the tyrosine basis)
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/EG15_019%2F0004546" target="_blank" >EG15_019/0004546: Vývoj nové řady práškových a kapalných nápojů a doplňků stravy v pevné formě (tablet) pro lidi strádající nespecifickými střevními záněty</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2017
Kód důvěrnosti údajů
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.