Analytická charakterizace aktivních látek
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60108975%3A_____%2F19%3AN0000003" target="_blank" >RIV/60108975:_____/19:N0000003 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Analytická charakterizace aktivních látek
Popis výsledku v původním jazyce
Výsledná zpráva vyvinutých metod k analytice aktivních látek a jejich výsledky
Název v anglickém jazyce
Analytical characterization of active substances
Popis výsledku anglicky
Final report of developed methods for analysis of active substances and their results
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/TH02010762" target="_blank" >TH02010762: Suplementy pro pozitivní ovlivnění lidského mikrobiomu</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.