Reakční směs pro charakterizaci genotypů bramboru metodou DNA fingerprintingu (RAPD)
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60109807%3A_____%2F12%3A%230000195" target="_blank" >RIV/60109807:_____/12:#0000195 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Reakční směs pro charakterizaci genotypů bramboru metodou DNA fingerprintingu (RAPD)
Popis výsledku v původním jazyce
Řešení se týká reakční směsi pro charakterizaci genotypů bramboru metodou DNA fingerprintingu (RAPD).
Název v anglickém jazyce
The raaction mixture for the potato genotypes characterization by means of DNA fingerprinting (RAPD)
Popis výsledku anglicky
The raaction mixture was used for the potato genotypes characterization by means of DNA fingerprinting (RAPD).
Klasifikace
Druh
F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor
CEP obor
EB - Genetika a molekulární biologie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QC1164" target="_blank" >QC1164: Charakterizace genotypů bramboru metodou DNA fingerprintingu</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2012
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Číslo patentu nebo vzoru
24460
Vydavatel
CZ001 -
Název vydavatele
Industrial Property Office
Místo vydání
Prague
Stát vydání
CZ - Česká republika
Datum přijetí
—
Název vlastníka
Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod, s.r.o.
Způsob využití
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Druh možnosti využití
P - Využití výsledku jiným subjektem je v některých případech možné bez nabytí licence