Inovační postupy při pěstování brambor zaměřené na kvalitu půdy a zadržení vody v hrůbcích
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60109807%3A_____%2F19%3AN0000114" target="_blank" >RIV/60109807:_____/19:N0000114 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/00027006:_____/19:00005693
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Inovační postupy při pěstování brambor zaměřené na kvalitu půdy a zadržení vody v hrůbcích
Popis výsledku v původním jazyce
Odborný článek věnovaný vlastnostem půd v bramborářské výrobní oblasti, doporučením pro zlepšení půdní struktury a infiltrace vody do půdy. Zkušenosti s úpravou hrůbků a brázd pro zvýšení vlhkosti půdy v hrůbcích a omezení vodní eroze.
Název v anglickém jazyce
Innovative practices in potato cultivation focused on soil quality and water retention in ridges
Popis výsledku anglicky
Special article on soil properties in the potato production area, recommendations for soil structure improvement and water infiltration into soil. Experience with the treatment of ridges and furrows to increase soil moisture in the ridges and reduce water erosion.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
40101 - Agriculture
Návaznosti výsledku
Projekt
Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů