The Food Service Trends in Risk Management
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60162694%3AG42__%2F11%3A00446314" target="_blank" >RIV/60162694:G42__/11:00446314 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://vavtest.unob.cz/registr" target="_blank" >http://vavtest.unob.cz/registr</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
The Food Service Trends in Risk Management
Popis výsledku v původním jazyce
The paper deals with the general security with respect to food subsistence in the military sector. The risk management methodology is presented in the area of catering.
Název v anglickém jazyce
The Food Service Trends in Risk Management
Popis výsledku anglicky
The paper deals with the general security with respect to food subsistence in the military sector. The risk management methodology is presented in the area of catering.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
KA - Vojenství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Activities Report: New Military Challenges
ISSN
0198-0181
e-ISSN
—
Svazek periodika
63
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
US - Spojené státy americké
Počet stran výsledku
12
Strana od-do
305-316
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—