Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

KOMPARACE SPOTŘEBY POTRAVIN VE STATICKÉ A DYNAMICKÉ OPERACI

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60162694%3AG42__%2F18%3A00537189" target="_blank" >RIV/60162694:G42__/18:00537189 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    KOMPARACE SPOTŘEBY POTRAVIN VE STATICKÉ A DYNAMICKÉ OPERACI

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Článek má za cíl porovnat spotřeby potravin v určitých bojových operacích a poukázat na nebezpečí dlouhodobého podceňování potřeby zásob potravin v systému zdokonalování různých bojových činností v návaznosti na obranyschopnost České republiky (dále ČR). Různé operační situace můžou vyžadovat vedení bojové činnosti vysoké intenzity, činnosti spojené s posilováním míru, případně řeší úkoly humanitární pomoci obyvatelstvu. V průběhu plánování zabezpečení jednotek potravinami je nutné zvažovat nepřeberné množství faktorů, majících vliv na zabezpečení jednotlivých variant činností jednotek.

  • Název v anglickém jazyce

    COMPARISON OF FOOD CONSUMPTION IN STATIC AND DYNAMIC OPERATION

  • Popis výsledku anglicky

    The article aims to compare food consumption in certain combat operations and to point out the danger of long-term underestimation of food stock needs in the system of improving various fighting activities in connection with the Czech Republic's defense capacity. Different operational situations may require intensive combat activities, peace-building activities, or solve humanitarian aid tasks for the population. During food security planning, it is necessary to consider a plethora of factors that affect the security of each unit's variants.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2018

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Hospodaření a nakládání s majetkem, management používání a údržby PVT

  • ISBN

    978-80-7582-075-4

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    10

  • Strana od-do

    103-112

  • Název nakladatele

    Univerzita obrany

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

    Brno

  • Datum konání akce

    7. 11. 2018

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    CST - Celostátní akce

  • Kód UT WoS článku