Způsoby zpracování zrna bezpluchého ječmene a nutriční kvalita
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F04%3A%230000305" target="_blank" >RIV/60193697:_____/04:#0000305 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Ways of hulless barley grain processing and nutritional quality
Popis výsledku v původním jazyce
Ways of hulless barley grain processing and nutritional quality.
Název v anglickém jazyce
Ways of hulless barley grain processing and nutritional quality
Popis výsledku anglicky
Ways of hulless barley grain processing and nutritional quality.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QF3291" target="_blank" >QF3291: Vývoj potravin a doplňků stravy na bázi obilnin</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
9th International Barley Genetics Symposium
ISBN
80-902545-9-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
117
Název nakladatele
ÚZPI
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
20. 6. 2004
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—