Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Odrůdy ječmene registrované v České republice v roce 2005

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F05%3A%230000019" target="_blank" >RIV/60193697:_____/05:#0000019 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Barley varieties registered in the Czech republic in 2005

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Based on the results from tests for the registration procedure running in 2002 - 2004 the spring barley malting varieties Bojos, Class, Radegast, Sebastian and Timori were registered in the Czech Republic in 2005. Further, winter barley varieties Campill, Nives and Premuda were registered. Varieties Bojos and Radegast were mainly due to lower apparent final attenuation recommended as the varieties suitable for the production of Czech beer. The varieties Class and Sebastian with very good malting qualityhave high content of extract and higher fermentation. The variety Timori with low extract content was registered due to a low level of lipoxogenase.

  • Název v anglickém jazyce

    Barley varieties registered in the Czech republic in 2005

  • Popis výsledku anglicky

    Based on the results from tests for the registration procedure running in 2002 - 2004 the spring barley malting varieties Bojos, Class, Radegast, Sebastian and Timori were registered in the Czech Republic in 2005. Further, winter barley varieties Campill, Nives and Premuda were registered. Varieties Bojos and Radegast were mainly due to lower apparent final attenuation recommended as the varieties suitable for the production of Czech beer. The varieties Class and Sebastian with very good malting qualityhave high content of extract and higher fermentation. The variety Timori with low extract content was registered due to a low level of lipoxogenase.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2005

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Kvasný průmysl

  • ISSN

    0023-5830

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    51

  • Číslo periodika v rámci svazku

    6

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    5

  • Strana od-do

    190-194

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus