Nutriční hodnota nahého ovsa a jeho aplikace v potravinách
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F05%3A%230000128" target="_blank" >RIV/60193697:_____/05:#0000128 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Nutritional evaluation of naked oat and its application in foods
Popis výsledku v původním jazyce
The flakes and flours were prepared from naked oat and these raw materials were applied into various types of food products. The sensory analysis was carried out and proximate composion was determined. The basis material fat acidity and its chenges during the malting process were evaluated.
Název v anglickém jazyce
Nutritional evaluation of naked oat and its application in foods
Popis výsledku anglicky
The flakes and flours were prepared from naked oat and these raw materials were applied into various types of food products. The sensory analysis was carried out and proximate composion was determined. The basis material fat acidity and its chenges during the malting process were evaluated.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QF3291" target="_blank" >QF3291: Vývoj potravin a doplňků stravy na bázi obilnin</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Vitamins 2005 - Targeted Nutritional Therapy
ISBN
80-7194-748-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
163
Název nakladatele
Univerzita Pardubice
Místo vydání
Pardubice
Místo konání akce
Pardubice
Datum konání akce
14. 9. 2005
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—