Využití SPE a SPME při analýze piva
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F06%3A%230000005" target="_blank" >RIV/60193697:_____/06:#0000005 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Využití SPE a SPME při analýze piva
Popis výsledku v původním jazyce
Použití metody extrakce na pevné fázi (SPE) a mikroextrakce na pevné fázi (SPME) při analýze senzoricky aktivních látek v pivu.
Název v anglickém jazyce
Application of SPE and SPME in analysis of beer
Popis výsledku anglicky
Solid phase extraction (SPE) and solid phase microextraction (SPME) are used for the determination of flavour compounds in beer.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Kvasný průmysl
ISSN
0023-5830
e-ISSN
—
Svazek periodika
52
Číslo periodika v rámci svazku
3
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
78-82
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—