Charakterizace ?Českého piva? ? pilotní studie
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F08%3A%230000474" target="_blank" >RIV/60193697:_____/08:#0000474 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Characterization of ?Czech Beer? ? pilot study
Popis výsledku v původním jazyce
Separation and analysis of specific proteins and peptide fragments that could characterize ?Czech Beer? were performed. For this purpose state-of ?the-art techniques of qualitative and quantitative analysis have been modified developed (e.g. 2D electrophoresis, LC/ESI ? MS, LC/MS/MS).
Název v anglickém jazyce
Characterization of ?Czech Beer? ? pilot study
Popis výsledku anglicky
Separation and analysis of specific proteins and peptide fragments that could characterize ?Czech Beer? were performed. For this purpose state-of ?the-art techniques of qualitative and quantitative analysis have been modified developed (e.g. 2D electrophoresis, LC/ESI ? MS, LC/MS/MS).
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Chemické listy
ISSN
1803-2389
e-ISSN
—
Svazek periodika
102
Číslo periodika v rámci svazku
15
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—