Sledování akrylamidu v průběhu sladování a v pivu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F12%3A%230000777" target="_blank" >RIV/60193697:_____/12:#0000777 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Sledování akrylamidu v průběhu sladování a v pivu
Popis výsledku v původním jazyce
Přednáška - XLII. symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin, Skalský Dvůr u Bystřice nad Pernštejnem 21. - 23. 5. 2012
Název v anglickém jazyce
Monitoring of akrylamide in the course of malting and beer
Popis výsledku anglicky
Lecture -XLII. symposium on new trends in food production and evaluation, Skalský Dvůr u Bystřice nad Pernštejnem 21. - 23. 5. 2012
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2012
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů