Přednáška - Mykotoxiny v pivovarských surovinách a pivu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F13%3A%230000921" target="_blank" >RIV/60193697:_____/13:#0000921 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Přednáška - Mykotoxiny v pivovarských surovinách a pivu
Popis výsledku v původním jazyce
Tato přednáška, jejímž hlavním tématem byla problematika mykotoxinů v pivovarských surovinách a pivu, byla prezentována na Tradičním ječmenářském semináři, 19.11.2013, Pivovar Velké Popovice a 21.11.2013, Národní Dům, Frýdek Místek.
Název v anglickém jazyce
Lecture - Mycotoxins in brewing materials and beer
Popis výsledku anglicky
This lecture, the main topic was the issue of mycotoxins in brewing materials and beer, was presented at the traditional barley seminar, November 19, 2013, Brewery Velké Popovice and November 21, 2013, the National House, Frýdek Místek.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
CB - Analytická chemie, separace
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2013
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů