Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Přednáška - Mykotoxiny v pivovarských surovinách a pivu

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F13%3A%230000921" target="_blank" >RIV/60193697:_____/13:#0000921 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Přednáška - Mykotoxiny v pivovarských surovinách a pivu

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Tato přednáška, jejímž hlavním tématem byla problematika mykotoxinů v pivovarských surovinách a pivu, byla prezentována na Tradičním ječmenářském semináři, 19.11.2013, Pivovar Velké Popovice a 21.11.2013, Národní Dům, Frýdek Místek.

  • Název v anglickém jazyce

    Lecture - Mycotoxins in brewing materials and beer

  • Popis výsledku anglicky

    This lecture, the main topic was the issue of mycotoxins in brewing materials and beer, was presented at the traditional barley seminar, November 19, 2013, Brewery Velké Popovice and November 21, 2013, the National House, Frýdek Místek.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    CB - Analytická chemie, separace

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2013

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů