Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Ječný slad se zvýšeným obsahem vitamínu E

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F14%3A%230000989" target="_blank" >RIV/60193697:_____/14:#0000989 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0027/uv027376.pdf" target="_blank" >http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0027/uv027376.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Ječný slad se zvýšeným obsahem vitamínu E

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Ječný slad se zvýšeným obsahem vitamínu E se vyznačuje tím, že je vyroben ze zrna ječmene setého /Hordeum vulgare L./, přičemž tento slad obsahuje minimálně 8 mg.kg-1 vitamínu E a minimálně 0,5 mg.kg-1 luteinu. Ječný slad se zvýšeným obsahem vitamínu E je použitelný zejména pro přímý konzum nebo v pekařství a pivovarství při výrobě různorodých výrobků, jako je mouka, chléb nebo pivo či jiné.

  • Název v anglickém jazyce

    Barley malt with increased content of vitamin E

  • Popis výsledku anglicky

    Barley malt with increased vitamin E content is characteristically produced from barley grain /Hordeum vulgare L./. This malt contains minimally 8 mg.kg-1 of vitamin E and minimally 0.5 mg.kg-1 of lutein. Barley malt with increased vitamin E is usable mainly for direct consumption or in bakery and brewing industry for production of various products, such as flour, bread or beer or others.

Klasifikace

  • Druh

    F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QI111B053" target="_blank" >QI111B053: Nové postupy pro využití zemědělských surovin a produkci hlavních druhů potravin zvyšující jejich kvalitu, bezpečnost, konkurenceschopnost a výživový benefit spotřebiteli.</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2014

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Číslo patentu nebo vzoru

    27376

  • Vydavatel

    CZ001 -

  • Název vydavatele

    Industrial Property Office

  • Místo vydání

    Prague

  • Stát vydání

    CZ - Česká republika

  • Datum přijetí

  • Název vlastníka

    Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s.

  • Způsob využití

    A - Výsledek využívá pouze poskytovatel

  • Druh možnosti využití

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence