Adhesion properties of anaerobic beer-spoiling microorganisms Megasphaera and Pectinatus (poster)
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F14%3A%230001017" target="_blank" >RIV/60193697:_____/14:#0001017 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Adhesion properties of anaerobic beer-spoiling microorganisms Megasphaera and Pectinatus (poster)
Popis výsledku v původním jazyce
Poster at international course focused on biofilm science, poster aimed at adhesion properties of selected strictly anaerobic bacteria with beer-spoilage potential.4th International Practical Course on Biofilm Science, Braga, Portugal, 2014.
Název v anglickém jazyce
Adhesion properties of anaerobic beer-spoiling microorganisms Megasphaera and Pectinatus (poster)
Popis výsledku anglicky
Poster at international course focused on biofilm science, poster aimed at adhesion properties of selected strictly anaerobic bacteria with beer-spoilage potential.4th International Practical Course on Biofilm Science, Braga, Portugal, 2014.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
EE - Mikrobiologie, virologie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/GAP503%2F12%2F1424" target="_blank" >GAP503/12/1424: Anaerobní bakterie kazící potraviny a jejich schopnost vytvářet biofilmy</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2014
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů