Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Adhesion properties of anaerobic beer-spoiling microorganisms Megasphaera and Pectinatus (poster)

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F14%3A%230001017" target="_blank" >RIV/60193697:_____/14:#0001017 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Adhesion properties of anaerobic beer-spoiling microorganisms Megasphaera and Pectinatus (poster)

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Poster at international course focused on biofilm science, poster aimed at adhesion properties of selected strictly anaerobic bacteria with beer-spoilage potential.4th International Practical Course on Biofilm Science, Braga, Portugal, 2014.

  • Název v anglickém jazyce

    Adhesion properties of anaerobic beer-spoiling microorganisms Megasphaera and Pectinatus (poster)

  • Popis výsledku anglicky

    Poster at international course focused on biofilm science, poster aimed at adhesion properties of selected strictly anaerobic bacteria with beer-spoilage potential.4th International Practical Course on Biofilm Science, Braga, Portugal, 2014.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    EE - Mikrobiologie, virologie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/GAP503%2F12%2F1424" target="_blank" >GAP503/12/1424: Anaerobní bakterie kazící potraviny a jejich schopnost vytvářet biofilmy</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2014

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů